
Flødeboller – findes der noget bedre!?
Det er i hvertfald noget af det bedste, jeg ved, hvis jeg absolut skal vælge. Det er altid sjovt at lave flødeboller, der findes jo utallige af varianter både med smag og udseende.
Jeg bruger altid grundopskriften fra Liv Martine, den kan findes HER. At lave flødeboller kan være lidt drilsk. Jeg har endnu ikke oplevet, at mine flødeboller ikke lykkedes med denne opskrift.
Ved denne opskrift er du sikker på at få en fast skum, så det er muligt at dyppe flødebollerne i chokolade. Du er også sikker på at ende med en fin tempereret chokolade med kakaosmør.
Disse flødeboller lavede jeg til min drengs fødselsdag i septemper, hvor temaet var grønt.
Bundtyper; marcipan-, cookie- og browniebunde
Skumtyper; almindelig neutral, hindbær (med hindbærstøv) og lakrids (med lakridsstøv). Evt. skum med bærpuré.
Chokoladetyper; Callebaut chokolade; mørk 70 %/54,5 %, hvid, karamel eller Ruby.
Af pynt; kandiseret mynte og sølvdust fra Mill & Mortar,

Love is in the air!!! ♥️